Košarka

Kecman produžio ugovor sa KŽK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Upravni odbor košarkaškog ženskog kluba Čelik postigao je dogovor i produžio saradnju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Slobodanom Kecmanom i za narednu sezonu. Kecman je sa klupe vodio ekipu Čelika u protekle dvije sezone do historijskog klupskog uspjeha osvajanja dvije titule pobjednika Kupa i dvije titule Šampiona Bosne i Hercegovine.

– Ljudi u klubu su dosta učinili u protekle dvije sezone, nadam se da će nastaviti tako raditi za sport i žensku košarku u Zenici i čitavoj Bosni i Hercegovini, te da ćemo i u sljedeći korak ući uspješno kao u što smo to učinili u prethodne dvije sezone. Zavisno od uslova koji će vladati odredit ćemo ciljeve u narednoj sezoni, ali se nadam da će naši navijači imati razloga za slavlje“, rekao Kecman nakon što je produžio saradnju sa Čelikom. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno