Info

Katar dozvolio državljanima BiH zamjenu vozačkih dozvola

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Katar je dozvolio državljanima BiH zamjenu vozačkih dozvola. – Nakon što je ambasador Bosne i Hercegovine u Kataru Tarik Sadović održao nekoliko sastanaka sa visokim funkcionerima Ministarstva unutrašnjih poslova Katara, kao rezultat višemjesečnih aktivnosti Ambasade BiH u Dohi, Ministarstvo inostranih poslova Katara je notom od 22. maja 2017. godine obavijestilo Ambasadu Bosne i Hercegovine u Dohi da je saglasno da se državljanima Bosne i Hercegovine sa stalnim boravkom u Kataru omogući zamjena važećih bosanskohercegovačkih vozačkih dozvola za katarske vozačke dozvole.

Ovim je uspješno okončan proces uspostavljanja reciprociteta zamjene vozačkih dozvola između Bosne i Hercegovine i Katara, koji je sa naše strane uspješno vođen od strane Ministarstva civilnih poslova i komunikacija BiH.

Izvor: N1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno