Zenica

Kasumovićev poziv mladim, stručnim, nezaposlenim sugrađanima: ovo je prilika za vas!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kasumovićev poziv mladim, stručnim, nezaposlenim sugrađanima: ovo je prilika za vas! – Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović danas je objavio Oglas o izboru novih nadzornih odbora u sedam javnih preduzeća i društava. Tekst Oglasa objavili smo OVDJE. Gradonačelnik Kasumović pojasnio je za portal Zenicablog svoju odluku, te svojim mladim sugrađanima uputio javni poziv:

-U predizbornoj kampanji sam rekao da nadzorne odbore vidim kao mjesta gdje će mladi, školovani, pa i nezaposleni kadrovi zajednos a nama kroz rad ovih javnih preduzeća stvarati bolju, novu Zenicu. Ostajem pri tome, kao i pri svemu što sam rekao u kampanji. Sam tekst Oglasa je pravna norma, a ja želim da se svojim sugrađanima, prije svega mladim ljudima, obratim putem vašeg portala sa riječima podrške i poziva da se jave na ovaj Oglas. Pozivam mlade Zeničane, koji zadovoljavaju zakonske norme i standarde, pogotovo one koji su na birou rada, da se prijave. Ja im garantujem svojom čašću da će izbor ovih pozicija, ali i svih narednih dok sam ja na čelu Grada, biti pošteni, transparentni i nestranački obojeni. Došlo je vrijeme da znanje bude iznad stranačke pripadnosti, ideje i umijeće iznad podobnosti. Ovo je naš prvi zajednički korak, a ja ovo namjeravam dalje da nastavim, sa vašom pomoći, i na mjestima direktora i drugim pozicijama. Svi oni koji žele da svoju budućnost grade i vide u svom gradu, su dobrodošli u naš tim, poručio je Kasumović.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno