Politika

Kasumovićev bliski saradnik poručio opoziciji da se napuše k****, on tvrdi da je montaža

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na društvenim mrežama od jutros kruži snimak na kojoj nosilac liste BHI KF za Parlament FBiH Kenan Uzunović oponentima poručuje neprimjerene poruke, a o svemu se oglasio i Uzunović rekavši da se radi o montaži.

Video koji je najvjerovatnije, sudeći prema atmosferi, nastao prije ili nakon nekog od predizbornih skupova prikazuje Uzunovića u direktnom obraćanju prema kameri gdje svojim oponentima iz SDA i NES-a, koji im prema riječima Uzunovića navodno prijete, poručuje da se “nap*** k****”.

Uzunović je objasnio kako se radi o montaži koja je objavljena na lažnim profilima Facebooka koje finansiraju SDA i NES.

“Naime, jedina istina iz videa, što je i autentično sa snimka, jeste da sam proteklih dana izložen prijetnjama i porukama, praćenjem i pokušajima zastrašivanja jer upravo gore navedene politike pokušavaju na ovaj način ugasiti moju želju za političkim angažmanom i iskrenoj namjeri da sve ono dobro što smo uradili na nivou Grada prenesemo na više nivoe”, kazao je Uzunović u svojoj reakciji.

Ističe da je ovo jeftini pokušaj da se predstavi kao vulgaran, sve s ciljem da se pokuša poljuljati ogromna podrška koju uživa uoči Općih izbora.

U reakciji je naveo i da bi imao mnogo toga šta poručiti ali da se suzdržao.

“Iako bih možda poručio mnogo toga zbog prijetnji, praćenja i udara na mene i moju porodicu, ovaj put sam se suzdržao upravo iz razloga što ne želim trošiti riječi na one koji će uskoro postati prošlost i završiti na političkom smetlištu”, kaže Uzunović. Video koji kruži društvenim mrežama već je pregledan više hiljada puta, a da li se radi o montaži procijenite sami.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno