Zenica

Kasumović sa direktorima javnih preduzeća i ustanova

Kasumović sa direktorima javnih preduzeća i ustanova – Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović danas je održao odvojene sastanke s direktorima javnih preduzeća i javnih ustanova čiji je osnivač Grad Zenica. Ovom prilikom Gradonačelnik je ukazao na glavne ciljeve i dalje pravce za unapređenje  rada  administracije  i kvaliteta usluga koje se pružaju građanima.  Potcrtao je  nužnost  poboljšanja  javnih  usluga u oblastima za koje su osnovana ova preduzeća i ustanove.

Direktori JP i JU su se predstavili Gradonačelniku i ukratko ga upoznali sa stanjem u u kolektivima na čijem su čelu,  s akcentom na finansijsku situaciju.

Dogovoreno je da direktori sačine presjek trenutnog  stanja u javnim preduzećima i ustanovama  sa prijedlozima kako građanima učiniti život  što kvalitetnijim i jeftinijim, te predlože odgovarajuća rješenja što će biti predmetom  posebnih sastanaka.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem