Politika

Kasumović: predložio sam dva načina, žao mi je što su pojedinci pogrešno protumačili moj govor

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kasumović: predložio sam dva načina, žao mi je što su pojedinci pogrešno protumačili moj govor – -Stanje u NK Čelik se pogoršavalo proteklih dvadeset godina i kao odgovoran čovjek, danas sam na Gradskom vijeću rekao da se situacija u klubu može riješiti na dva načina. Žao mi je što su pojedinci pogrešno protumačili moj govor i naprasno zaboravili da sam bio zagovornik promjene Statuta i da sam konkretnim potezima proteklih mjeseci dokazao privrženost NK Čelik, objavljeno je na oficijelnoj stranici Fuada Kasumovića, gradonačelnika Zenice.

-Zahvaljući mojoj odlučnosti, uprkos pritiscima i podizanjem krivičnih prijava od strane onih koji su uništili Čelik, naš klub je došao u priliku da sačuva status premijerligaša i da danas pričamo o reprogramu. Kao gradonačelnik Zenice i navijač Čelika i sada odgovorno tvrdim, da ću učiniti sve što je u skladu sa zakonima i mojim mogućnostima da sačuvamo naš Čelik, vaš gradonačelnik, Fuad Kasumović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno