Ostali sportovi

Karatistima Čelika dvanaest medalja na Travnik Open-u 2018

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Karatistima Čelika dvanaest medalja na Travnik Open-u 2018 – U Travniku je održan 1. Međunarodni karate turnir Travnik Open 2018 u organizaciji Karate kluba Vezir Travnik. Na turniru je učestvovalo 630 takmičara iz 52 kluba i 4 države, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija i Bosna i Hercegovina, saopćili su iz KK Čelik Zenica. Karatisti Čelika su bili veoma uspješni osvojivši dvanaest medalja.

Lana Zakić se okitila zlatom u borbama 11 godina -36kg i bronzanom medaljom u katama 11 godina. Sanin Orlić održava svoj kontinuitet i pokazuje dobru formu, osvojio je zlatnu medalju kate seniori. Džejna Džaferbegović je sve zadivila svojom borbenošću, kažu u KK Čelik, u veoma teškim borbama, osvojila je bronzanu medalju, izgubila je u polufinalu od predstavnice Hrvatske. Erol Bečić osvojio je srebro, kate dječaci 7 godina.

Bronzane medalje još su osvojili: Adna Žilić, Faris Muračević, Iman Mehmedović, Leona Halapa, Semira Imamović, Tarik Alispahić i Adna Ahmić. Sljedeća takmičenja za KK Čelik Zenica su Srebrenik Open 17.03. i državno prvenstvo 31.03.2018.godine.

E.Imamović; Foto KK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno