Ostali sportovi

Karate klub “REI ” Zenica na seminaru u Mostaru

Podijeli ovu vijest:

Članovi karate kluba “Rei” Zenica, 27.3. 2022.god., nastupali su na “4.karate seminaru Mostar 2022” , u organizaciji karate kluba “Semih” Mostar.
Na seminaru je bilo prisutno oko 200 karateka, a naš klub je uzeo učešće sa 38 učenika. Na seminaru su se radili tehnike u sportskom karateu,te kate i samoodbrana.

Seminar je vodio glavni instruktor Shihan Nikola Živković , 9.DAN iz Modriče, te uz druge instruktore bili su i instruktori iz našeg kluba Sensei Džulić Eldin 5.DAN, Sensei Denis Brdarević 5.DAN, te Mirnes Odobašić 2.DAN. U drugom dijelu seminara održao se i turnir, gdje su klubovi prijavili najbolje takmičare u apsolutnu kategoriju za borbe ,kao i za kata timove.

Naš klub je ostvario sljedeće rezultate:
Kata tim u sastavu (Ganibegović Laida,Karić Vedad, Elmir Hajduković) srebrena medalja
Omerdić Ibel 2.mjesto borbe
Škiljan Elvedin 3.mjesto borbe
Borbe djevojke apsolutna
Huseljić Ilhana 1.mjesto
Selimović Džejna 2.mjesto
Mustafi Ajna 3.mjesto
Čaluk Ajla 3.mjesto

Svim takmičarima čestitamo na osvojenim medalja,te se zahvaljujemo organizatoru Karate klubu “Semih” Mostar na odličnoj organizaciji seminara i turnira.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno