Ostali sportovi

Karate klub Perfekt organizovao akciju za našeg čika Mirsu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani roditelji i draga djeco, ovom prilikom VAM se moram svima od srca zahvaliti što ste odmah podržali AKCIJU u klubu, koju smo organizovali za našeg ČIKA MIRSU.

Naš klub je dobio informaciju da ČIKA MIRSO ima zdravstvenih problema, te da mu je potrebna finansijska podrška kako bi nastavio liječenje i što prije se oporavio.

Naš Karate klub Perfekt Zenica svoje redovne treninge obavlja u Robnoj kući Bosanka i svakodnevno je ČIKA MIRSO poklanjao bombone našim članovima, koji su išli i vraćali se sa treninga.

Tako da su mnoga djeca i roditelji imali priliku da upoznaju ČIKA MIRSU, njegovo veliko srce i dobrotu, koju je posebno širio i pokazivao prema djeci.

Naš Karate klub Perfekt Zenica je organizovao dvodnevnu akciju u klubu i sakupili smo određenu sumu novca u skladu sa našim mogućnostima, te odmah uplatili Udruženje *HRABRO SRCE* u Zenici. Ovom prilikom zahvaljujemo se navedenom Udruženju koje ulaže ogromne napore i energiju da se pomogne ZENIČKOJ LEGENDI i dobrom čovjeku.

ČIKA MIRSI od srca želim brz oporavak i da ako Bog da što prije ga ponovo vidimo na starom mjestu i da širimo pozitivnu energiju i osmijehe.

Moramo još jednom da se zahvalim svim članovima, članicama i roditeljima kluba, jer smo još jednom dokazali da smo dobro organizovan klub i da imamo SRCE i saosjećanje prema drugima.

Ponosan sam na našu PERFEKT PORODICU.

Lijep pozdrav, Glavni trener kluba Nermin Bošnjak



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno