Ostali sportovi

Karate klub Čelik Zenica dobio dva nova majstora karatea

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U periodu od 06. do 12.08.2017.godine održan je seminar Karate Saveza BiH u organizaciji KK “Futura” Bugojno u Kuparima (Dubrovnik). Na tom seminaru je uzelo učešće preko 100 karatista iz cijele Bosne i Hercegovine. Treninge i seminar su vodili iskusni instruktori i komisija je sastavljena od vrhunskih majstora karatea: Mirsad Fejzić 9 DAN, Enes Krajišnik 8 DAN, Nesib Redžić 7 DAN I Mehmed Halilović 7 DAN.

– Karate klub Čelik iz Zenice je poslao trojicu karatista da pokažu svoje znanje, a dvojica su uspješno položili za crni pojas 1 DAN i to Mario Akrapović i Erol Mahmutović. Tromjesečne pripreme, sa po dva treninga dnevno, urodile su plodom. KK Čelik je postao bogatiji za dva majstora karatea i ovo je ukupno 14. majstor koji je izašao iz škole KK Čelika, koji ima još jednog majstora karatea 2 DAN, Botić Bernard i Marijo Zakić, majstor karatea 4 DAN-, javili su nam iz KK Čelik.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno