Politika

Kantonalni Izborni štab A-SDA: Saopštenje za javnost                                                        

Kantonalni Izborni štab A-SDA: Saopštenje za javnost – Sinoć je u Zenici održana sjednica Izbornog štaba Kantonalne organizacije Stranke demokratske aktivnosti A-SDA ZDK. Sjednicom je rukovodila predsjednica Izbornog štaba, g-đa Amra Jupić, a rad sjednice podržao je i predsjednik Kantonalnog odbora mr. Ramo Isak.

Izborni štab dao je snažnu podršku kandidaturi dr. Denisa Bečirevića za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, koji je zajednički kandidat SDP i A-SDA BiH.

Usvojena je strategija izbornih aktivnosti, plan i program rada kantonalnog Izbornog štaba, te formirane komisije i radna tijela za sve oblasti društvenog i privrednog života. Opredjeljenje Izbornog štaba su fer i korektni izbori i nada da će se sve izborne aktivnosti odvijati u skladu sa zakonom i u demokratskom duhu.

Izborni štab apeluje na sve članove, aktiviste i simpatizere Stranke, kao i na sve građane, da se u ovom predizbornom vremenu suzdrže od govora mržnje, uz puno poštivanje međusobnih različitosti i drugačijeg političkog pogleda na sadašnjost i budućnost.

Kantonalni Izborni štab A-SDA

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem