Info

Kampanja za namicanje sredstava IN fondacije „GNIJEZDO LJUBAVI“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

IN fondacija pokreće kampanju za namicanje sredstava pod nazivom „Gnijezdo ljubavi“. Kampanja počinje 20. oktobra 2017. godine.

Cilj kampanje je prikupiti sredstva koja će omogućiti da se putem raznih programskih aktivnosti pruži podrška djeci i mladima, njihovim porodicama, ali i lokalnim zajednicama u borbi protiv nasilja, širom Bosne i Hercegovine.

Prikupljenim sredstvima tokom 2018. godine planiramo obuhvatiti 10 000 djece u BiH i pomoći im da izađu iz kruga nasilja, te da imaju srećnije i bezbjednije djetinjstvo.

Vjerujemo da se naši postavljeni ciljevi kampanje mogu ostvariti zajedničkim naporima, te da partnerstvo između različitih segmenata našeg društva i neprofitnih organizacija može dovesti do održive socijalne promjene.

Pozivamo vas da se aktivno uključite u našu kampanju i da zajednički gradimo GNIJEZDA LJUBAVI za bolji život svakog djeteta.

Uključite se, jer samo zajedničkim snagama možemo ostvariti pozitivne promjene!

Uključite se i podržite naše aktivnosti! – LINK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno