Biznis

Kampanja Invest in Bosnia and Herzegovina

Počinje kampanja Invest in Bosnia and Herzegovina
Počinje kampanja Invest in Bosnia and Herzegovina
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kampanja Invest in Bosnia and Herzegovina- Direktor Agencije za unaprjeđenje stranih investicija u BiH (FIPA) Gordan Milinić je započeo novu kampanju “Invest in Bosnia and Herzegovina“ i ozvaničio suradnju sa nacionalnim javnim emiterom Turske (TRT) na promociji BiH kao investicijske lokacije, mogućnosti za ulaganje i sektora koji bi mogli biti interesantni turskim investitorima.

U FIPA-i je snimljen prvi materijal u svrhu promocije zemlje, koji će se emitirati na TRT-u. Suradnja će se nastaviti kroz snimanje i prikazivanje novih sadržaja u koje će biti uključeni ostali relevantni sugovornici.

Imajući u vidu trend pada stranih investicija u BiH u posljednjih nekoliko godina, te negativan imidž naše zemlje u stranim privrednim krugovima, FIPA je osmislila novu promotivnu kampanju “Invest in Bosnia and Herzegovina”, koja će se realizirati u inozemnim medijima sa ciljem da se pokuša poboljšati imidž i percepcija BiH kao interesantne investicijske lokacije i kao turističke destinacije.

U novu promotivnu kampanju u stranim medijima pod nazivom “Invest in Bosnia and Herzegovina“ bit će uključene sve institucije u našoj državi, entitetima, kantonima, gradovima i općinama koje sudjeluju u procesu privlačenja stranih investicija, priopćila je FIPA.

manager.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno