Zločini

Kamenovani navijači Travnika, priveden 18-godišnjak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon današnje nogometne utakmice između Čelika i Travnika, koju su Zeničani dobili rezultatom 1:0, domaći navijači su na magistralnom putu M-17 dočekali i kamenovali gostujuće navijače. U napadu je razbijeno staklo i oštećen lim na kliznim vratima kombija registarskih oznaka 940-T-767 kojim je upravljao J. Z. Iz Zenice.

– Incident se dogodio oko 18:35 sati, a Z. J. je prevozio navijače NK Travnik. Zbog osnovane sumnje da je oko 19.15 sati kamenovao kombi priveden je O.A. (rođen 1996.), iz Zenice. Nad njim se trenutno vrši kriminalistička obrada – kazao je dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Mehmed Ahmić.

Također, nogometaš Travnika Ajdin Nuhić, zbog udaraca u glavu u duelu sa domaćim igračem Harisom Hećom, nakon utakmice je kolima hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica. Kako je kazao trener Travnika Husnija Arapović, njegov je nogometaš zadobio potres mozga.

(Avaz)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno