Info

Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovini sutra će biti oblačno s kišom. Padom temperature zraka tokom noći na nedjelju u Bosni će kiša postepeno prelaziti u susnježicu ili snijeg. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. U večernjim satima vjetar u Bosni mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, najviša dnevna uglavnom između 10 i 16 stepeni.

U Sarajevu sutra oblačno, povremeno može padati slaba kiša. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 8, najviša dnevna oko 13 stepeni.

Danas je bilo pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 13:00 sati: Bjelašnica -2 stepena; Ivan Sedlo i Livno 10; Sokolac 11; Drvar i Široki Brijeg 12; Bihać, Sarajevo i Trebinje 13; Bugojno i Mostar 14; Neum 15; Stolac, Tuzla i Zenica 16; Gradačac, Sanski Most i Zvornik 17; Banja Luka 18 i Prijedor 19 stepeni, saopćeno je iz FHMZBiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno