Info

Kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda sutra će  u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. U Bosni padavine lokalno mogu biti i obilnije.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.Uz grmljavinske oblake su mogući jaki udari vjetra.

Najniža jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, na jugu zemlje do 21°C,  a najviša dnevna temperatura zraka iznosit će između 22 i 26°C, na jugu zemlje do 31°C.

U ponedjeljak, 19. jula, u Bosni i Hercegovini bit će nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovima. Padavine lokalno mogu biti i obilnije. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 14 i 18°C, na jugu zemlje do 21°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom iznosit će između 20 i 25°C, na jugu zemlje do 30°C.

U utorak, 20. jula, bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne moguća je lokalno slabija kiša. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će većinom između 13 i 17°C, na jugu zemlje do 21°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27°C, na jugu zemlje do 32°C.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno