Info

Kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne lokalni pljuskovi su mogući na zapadu i sjeverozapadu Bosne, a rjeđe u centralnim područjima Bosne i na jugu Hercegovine, prenosi Anadolija.

Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura zraka od 19 do 24, na jugu do 26 stepeni Celzijusovih, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

U nedjelju sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom poslijepodneva pljuskovi i grmljavina se očekuju u Hercegovini, zapadnim, sjeverozapadnim i ponegdje u centralnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 stepeni.

U ponedjeljak pretežno sunčano. Poslije podne postepen porast naoblake može usloviti lokalne pljuskove. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 27 stepeni.

U utorak, u većem dijelu zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima na sjeveru i sjeverozapadu Bosne pretežno oblačno. Poslije podne se očekuju lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 22 do 26, na jugu do 28 stepeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno