Zenica

Kako pomoći u radu GSS Zenica?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KAKO POMOĆI U RADU GSS-a ZENICA?

Ponukani idejom i insistiranjem našeg savjesnog sugrađanina, te desetinama poruka iz našeg inboxa odučili smo ponuditi vam da budete dio našeg tima kroz podršku koju nudite.

U nastavku možete naći broj žiro računa na koji možete uplaćivati vaše donacije kao podršku radu Gorske službe spašavanja stanica Zenica.
Kao što ste sigurno upoznati sa trenutnom situacijom, za rad spasilačkih službi nedostaje institucionalna podrška, te smo primorani pronaći vlastite izvore za akcije koje realizujemo.

Svi zainteresovani mogu pomoći i podržati rad i volonterizam GSS Zenica i putem uplata novčanih doprinosa na žiro račun GSS Zenica.
Samo jedan od primjera koliko donacije znače je i put zeničkih spasilaca prema Republici Turskoj, koji je isfinansiran zahvaljujući donacijama.
Zahvaljujemo na silnoj podršci u našem dosadašnjem radu i vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti ostvariti još više.

PODACI ZA UPLATU DONACIJA

Gorska služba spašavanja stanica Zenica
Ul. Velikog Sudije Gradeše, br. 19 Zenica
ASA BANKA D.D. SARAJEVO
Broj računa: 134-010-0000304118
Za ino uplate SWIFT: IKBZBA2XXX



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno