fbpx
Zabava

“Kako da dresirate svog zmaja 3” u kinima od 7. marta

“Kako da dresirate svog zmaja 3” u kinima od 7. marta – ZA SVE LJUBITELJE ANIMIRANIH AVANTURA, EPSKIH FANTAZIJA, MITOVA I BAJKOVITIH STVORENJA IMAMO PRAVU FILMSKU POSLASTICU!

“KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3” U BiH KINIMA OD 7. MARTA

Animirana fantazija “KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3” (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD) po treći put oduševit će najmlađe kino posjetioce! Povedite svoje mališane u kino, probudite dijete u sebi, osedlajte svog zmaja i poletite u avanturu prepunu šarenih boja, hrabrih Vikinga i misterioznih zmajeva!

Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvorit će se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Kino publika imat će priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena!

Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kojem naši junaci žive suočit će se sa najmračnijom prijetnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svijet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Trailer filma pogledajte putem linka: