Košarka

Kahrić, Smaka i Šehić iz Jumpera: Zeničani, pred nama je najvažnija utakmica sezone

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U derbiju kola A1 lige za košarkašice sastaju se Jumper i Konjic. Duel u Zenici najavile su tri ponajbolje igračice Jumpera: Amna Kahrić, Amina Smaka i Emira Šehić:

“Dragi navijači pred nama je najbitnija utakmica regularnog dijela sezone. Da nastavimo pobjednički niz trebamo vašu podršku sa tribina. Zato vas pozivamo da nam se pridružite u subotu i podržite vrijedni tim mladih igračica. Očekujemo vas”, istakla je Kahrić.

“Ekipa Konjica je dostojan protivnik u borbi za prvo mjesto. Nadamo se fer utakmici u kojoj ćemo ostvariti pobjedu uz pomoć našeg šestog igrača tj vas publike koja će navijati za nas jače nego ikad prije. Spremni smo za realizaciju naših akcija na terenu, treneri su dali svoj maksimum da nas dovedu na ovu poziciju i čvrsto vjerujem u svoje suigračice kao i vašu maksimalnu podršku, istakla je Smaka (cap)

“Imamo respekta za mladu i poletnu ekipu Konjica ali nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i ispoštovati sve dogovoreno na treningu. Pozivam vas da budete naš 6. igrač i da uz vašu pomoć ostvarimo pobjedu koja nam garantuje prvo mjesto, zaključila je Šehić.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 17.30 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno