Ostali sportovi

Kadetkinje SFK 2000 pobjednice turnira

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kadetkinje SFK 2000 pobjednice turnira – U organizaciji NS/FS BiH proteklog vikenda (05./06.decembar 2015.god.) u Areni Zenica održan je turnir u futsalu za kadetkinje, a pobjednice su igračice SFK 2000 iz Sarajeva.

Na turniru je učestvovalo osam ekipa podijeljenih u dvije grupe. U grupi A su bili: SFK 2000 Sarajevo, Mladost Nević Polje, Mostar i Lokomotiva Brčko, dok su u grupi B Bili: Banja Luka, Radnik Bumerang, Gradina i Čelik.

Nakon jučerašnjih utakmica grupne faze, danas su odigrani susreti za plasman.

U meču za sedmo mjesto Mladost iz Nević Polja je sa 2:0 pobijedila zenički Čelik, dok je peto mjesto osvojila ekipa Lokomotive iz Brčkog pobijedivši bijeljinski Radnik Bumerang sa 1:0.

SFK 2000 je u polufinalu pobijedio Banjaluku sa 3:0, dok je susret ŽOFK Gradine i Mostara završen rezultatom 1:0 u korist ekipe Gradina iz Srebrenika.Mostar je u susretu za treće mjesto bio ubjedljiv protiv Banjaluke pobijedivši sa 6:1. Finalni meč u kojem su se sastali SFK 2000 Sarajevo i ŽOFK Gradina Srebrenik završnen je rezultatom 2:1 u korist sarajevskog tima.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno