Ostali sportovi

Junioru Čelika Saninu Orliću zlato u katama u Doboju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Junioru Čelika Saninu Orliću zlato u katama u Doboju – U Doboju je održan  veoma jak i kvalitetan karate turnir DOBOJ OPEN 2017, gdje je učešće uzelo 53 kluba iz pet zemalja regiona sa 900 takmičara. Karatista Čelika Sanin Orlić je osvojio zlatno odličje u kategoriji juniori kate.

-Sanin je ovim rezultatom pokazao konstantan rast svoje forme. U Prozoru je osvojio bronzanu medalju, a u Banjoj Luci 05.11. 2017.na velikom turniru, tradicionalni karate turnir GRAWE u organizaciji KK Energija Banja Luka, gdje je učešće uzelo 6 zemalja sa 940 takmičara Sanin Orlić se opet okitio bronzanom medaljom. Veliko zalaganje i trud koji je Sanin stalno pokazivao na treninzima, polako daje rezultate i ako nastavi ovim tempom u 2018.godini možemo očekivati još bolje rezultate. Ubrzo karatisti Čelika odlaze na turnir u Tuzlu i počinju pripreme za polaganje učeničkih zvanja-, javili su iz KK Čelik Zenica.

E.Imamović; Foto KK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno