Košarka

Juniorima Čelika 1. mjesto, kadetima 3.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Juniorima Čelika 1. mjesto, kadetima 3. u Sarajevu  – Na 4.Internacinalnom košarkaškom turniru Basket Kup „Sarajevo 2016“ za mlađe kategorije, održanom u Sarajevu od 24. – 27.marta 2016.godine, mladi košarkaši OKK Čelik postigli su odlične rezultate.

Naime, juniori Čelika osvojili su prvo, a kadeti treće mjesto na ovom prestižnom turniru.

Juniori su u finalu pobjedili ekipu KK Nova Gorica sa 55:41, objavili su iz OKK Čelik, dok su kadeti pobjedom nad KK Kolpa Črnomelj sa 46:34, osvojili treće mjesto na turniru.

Čelikov junior, Faris Preljević, koji nastupa i u seniorskoj ekipi, proglašen je za najkorisnijeg, MVP, igrača na turniru.

Juniori su redom pobjeđivali: KK Bošnjak 34:25, KK Stražišće Kranj 46:30, KK Realway 44:17, KK Igman 63:23, te u finalu KK Nova Gorica 55:41.

Utakmice su igrane u KSC Ilidža i sali hotela Holywood na Ilidži, a organizator je bio KK Impuls iz Sarajeva.

Čestitke omladincima OKK Čelik na čelu sa trenerima Armelom Mujakovićem i Edinom Varupom i od sportske redakcije Zenicabloga.

E.Imamović za Zenicablog

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno