Info

Jumperko vas poziva na druženje s Djedom Mrazom!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pozivamo sve mališane na nezaboravno druženje s Djedom Mrazom! Ovaj petak, 08.12.2023, u 18:00 sati u Gradskoj areni “Husein Smailović”, ne propustite priliku da se sretnete s najomiljenijim djedicom na svijetu.

U okviru košarkaškog susreta između KK Jumper Zenica i KK Playoff Sarajevo, pripremili smo poseban novogodišnji program za naše najmlađe posjetitelje. Djed Mraz dolazi s punom vrećom poklona, spreman da podijeli radost i osmijehe. Naša maskota Jumperko također će se pridružiti zabavi, osiguravajući da svako dijete ponese kući pregršt lijepih uspomena.

Ovo je idealna prilika za sve roditelje da svojim mališanima priušte nezaboravno iskustvo i fotografišu ih u društvu Djeda Mraza. Ne propustite ovu čarobnu večer punu iznenađenja, igre i veselja. Vidimo se u Gradskoj areni “Husein Smailović” za košarkašku utakmicu i praznično druženje koje će se dugo pamtiti!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno