Ostali sportovi

Judo klub “Zenica”: Zlato i bronza na državnom prvenstvu u Bihaću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Judo klub “Zenica”: Zlato i bronza na državnom prvenstvu u Bihaću – Judo klub “Zenica” je nastupio na državnom prvenstvu za seniore i seniorke, poletarce i poletarke održanog u Bihaću, gdje su takmičari i ovaj put ostvarili zapažene rezultate i donijeli medalje za grad Zenicu.

U kategoriji poletaraca do -22kg, Hasan Seferović je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, te postao šampion BiH u svojoj kategoriji.

U kategoriji seniorki do -78 kg nastupila je Ermina Burdalić te osvojila treće mjesto i bronzanu medalju.

Treneri Judo kluba “Zenica” Ramiz Burdalić i Anel Čičak su zadovoljni rezultatom. Uzimajući u obzir da na izuzetno jakom takmičenju naši takmičari opet idu kući s medaljama, nadamo se da će nas grad Zenica pomoći kako bi imali adekvatniju opremu za treniranje i kako bi mogli ići na iduća prvenstva koja nas očekuju u narednom periodu, jer svaki put sami finansiramo odlaske, te uz pomoć pojedinih sugrađana velikog srca koji prepoznaju nas talenat i trud!

Judo klub “Zenica”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno