Zenica

Jubilarnih 30 godina rada “Naše djece” i deset godina postojanja RADIJA ACTIVE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prije 30 godina zvanično je registrirano i počelo s radom Udruženje „Naša djeca“. Prije deset godina, kao jedna od aktivnosti Udruženja, osnovan je prvi community radio u BiH – Radio Active. Proslava ovih dviju godišnjica poseban je događaj za nekadašnje i sadašnje članove-volontere koji su prošli kroz Udruženje, ostavili u njemu djelić svog mladalačkog žara i bunta i tako učvrstili utvrdicu u centru Zenice u kojoj mladi čovjek može istraživati, učiti, družiti se i kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme.

Članovi Udruženja „Naša djeca“ i Radija Active odlučili su osmisliti i pokrenuti kampanju povodom obilježavanja 30 godina postojanja „Naše djece“ i deset godina postojanja Radija Active. U sljedećim danima naši pratitelji i pratiteljice moći će saznati više o našim aktivnostima i radu kroz sjećanja nekadašnjih članova i kratke izjave sadašnjih članova. Prikazat ćemo i s vama podijeliti naše putovanje i našu misiju, uvesti vas u našu malu i vrijednu zajednicu, otkriti vam kako izgleda naša svakodnevica.

Zbog podrške koju nam pružate i bez koje ne bismo mogli rasti i stalno napredovati, odlučili smo obradovati vas nagradama i poklonima. Zajedno s našim prijateljima i partnerima iz Bosanskog narodnog pozorišta, Udruženja „Dlan“, knjižare „DAS“, Cinestara, Gradske biblioteke Zenica, CEKER za sve, Mayday Design, Torbejarabi, cafe bara „Zona“ i cafe bara „Bonaparte“, pripremili smo sitna i slatka iznenađenja koja će vas, nadamo se, razveseliti i dugo podsjećati na nas. U narednim danima bit ćete obaviješteni na koji način možete učestvovati u giveawayu i osvojiti jedan od poklona i nagrada.

Pridružite se našoj proslavi, uživajte u svemu onome što smo pripremili za vas i nastavite podržavati našu zajednicu u kojoj mladi ljudi iz Zenice i njene okolice otkrivaju sebe i uče se važnosti timskog rada, solidarnosti i slobodoumlja!

FOTO: Radio Active



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno