Info

JU Služba za zapošljavanje – Biro rada Zenica: informacije za građane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

JU Služba za zapošljavanje – Biro rada Zenica: informacije za građane – Obavještavamo korisnike usluga JU Služba za zapošljavanje- Biro rada Zenica da će od  petka  13.3.2020.godine biti reduciran rad biroa, a što se ogleda u sljedećem:

– Rad sa strankama se skraćuje i odvijat će se u periodu od 08:00 do 12:00 sati

– Sva redovna javljanja nezaposlenih osoba u periodu od 13.3. do 31.3.2020.godine odgađaju se za narednih mjesec dana. Zbog navedenog nezaposlene osobe neće biti brisane sa evidencije u navedenom roku.

– Sve druge aktivnosti u vezi sa ostvarivanjem i utvrđivanjem prava nezaposlenih osoba raditi će se po ustaljenoj praksi, uz napomenu da će posjeta zgradi Službe/Biroa biti reducirana.

– Apelujemo na sve zainteresovane stranke da za sva dodatna pitanja i informacije kontaktiraju  Službu/Biro na brojeve telefona: 032/448-200, 032/448-284 ili e-mail: [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno