Zenica

JU Dom-porodica Zenica: Vrijedna donacija Mesne industrije “Bajra”

JU Dom-porodica Zenica: Vrijedna donacija Mesne industrije “Bajra”  – Mesna industrija „BAJRA“ doo Travnik je povodom početka školske godine obradovala štićenike JU „DOM – PORODICA“ Zenica vrijednom donacijom mesnih prerađevina iz njihovog bogatog asortimana proizvoda.

Prema riječima Tarika Hodžića, predstavnika Mesne industrije „BAJRA“ doo Travnik, koji je i uručio donaciju, ova gesta je samo mala zahvala lokalnoj zajednici za podršku i vjeru u njihove proizvode. U ovim izazovnim vremenima, vlasnici MI „BAJRA“ doo jako vjeruju da je društvena odgovornost svih domaćih kompanija još važnija i potrebnija, naročito vrlo osjetljivim kategorijama kao što su djeca i omladina i poručuju da se nadaju da će ovom gestom olakšati ove prve školske dane djeci bilo da se nastava odvija u učionicama ili pred ekranima.

Djeca i mladi JU „DOM – PORODICA“ Zenica se posebno raduju što i ovaj put nije izostala podrška domaćih kompanija, te sa nestrpljenjem išćekuju povratak u školske klupe. Proizvode koje će moći u narednom periodu da konzumiraju tokom doručaka i u užinama, već su ocijenili sa čistom peticom.

JU DOM – PORODICA ZENICA

Direktorica

Draženka Subašić

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem