Zenica

JP ViK Zenica: Otpis obračunatih zakonskih zateznih kamata do 31.12.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

JP ViK d.o.o. Zenica obavještava potrošače da je Nadzorni odbor dao saglasnost Upravi preduzeća da može vršiti otpis obračunatih zakonskih zateznih kamata po sudskim postupcima.

Odlukom Nadzornog odbora o definiranju uslova i postupka za otpis kamata propisano je da se mogućnost otpisa kamata odnosi na sve potrošače koji po jednom ili više sudskih postupaka u cijelosti izmire glavnicu i troškove postupka, kao i neutužena dugovanja, izuzev posljednja dva mjesečna računa. Otpis zakonskih zateznih kamata izvršit će se tek po zaključenju Sporazuma o izmirenju duga između potrošača i JP ViK d.o.o. Zenica. Odluka o definiranju uslova i postupka za otpis kamata će se primjenjivati do 31.12.2022. godine.

JP ViK d.o.o. Zenica ovim putem poziva potrošače da iskoriste ovu veliku pogodnost te da ostvare pravo na otpis zakonskih zateznih kamata.
Za konkretne informacije radi utvrđivanja visine dugovanja, uplatu, te otpis zakonskih zateznih kamata na raspolaganju je Pravna služba preduzeća, na adresi Školska broj 10.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno