Zenica

JP VIK – popodnevna servisna info o prekidima u vodosnabdijevanju narednog dana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

JP ViK d.o.o. Zenica će, s namjerom da unaprijedi informisanje potrošača, o prekidima u vodosnabdijevanju svakodnevno pripremati dvije servisne informacije i to:

1.Jutarnju servisnu informaciju koja će na www.vikze.ba biti dostupna do 07: 30 sati i sadržavaće informacije o prekidima u vodosnabdijevanju za taj dan ( današnja jutarnja info u nastavku)

SERVISNA INFORMACIJA O VODOSNABDIJEVANJU I ODVODNJI U GRADU ZENICA

ZA DAN: 14.11.2018. godine

JP “ViK” d.o.o. Zenica obavještava potrošače da se vodosnabdijevanje odvija normalno i bez ograničenja, osim izuzetaka i privremenog prekida u vodosnabdijevanju zbog otklanjanja kvarova i/ili izvođenja investicionih radova na vodovodnoj i/ili kanalizacionoj mreži na sljedećim adresama:

-Bistua Nuova, broj 10, sanacija kvara na vodovodnoj liniji

-Bulevar kralja Tvrtka I (Industrijska zona), Željezarska, cijela ulica, zamjena zasuna u šahtu

-Ćire Truhelke, broj 8, planska zamjena vodomjera

2. Popodnevnu servisnu informaciju koja će na www.vikze.ba biti dostupna nakon 15:00 sati. Naime, tehničke službe JP „ViK“d.o.o. Zenica će do tada, a u skladu sa prijavljenim i uočenim kvarovima i drugim potrebama za intervencije na mreži, pripremiti plan radova na otklanjanju kvarova ili izvođenju investicionih radova za naredni radni dan te će tada biti poznato na kojim adresama će zbog toga doći do prekida u vodosnabdijevanju (primjer u nastavku)

SERVISNA INFORMACIJA JP ViK ZENICA

JP „ViK“ d.o.o. Zenica obavještava potrošače da će zbog otklanjanja kvarova i/ili izvođenja investicionih radova na vodovodnoj i/ili kanalizacionoj mreži sutra, 15.11.2018. godine, doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju na sljedećim adresama:

Najavljeni radovi će biti odgođeni u slučaju pojave kvara, odnosno potrebe za prioritetnom intervencijom na vodovodnoj ili kanalizacionoj mreži na drugim lokacijama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno