Biznis

Još šest dana do završetka nagradne igre “Bazar i Klas na Evropsko vode vas!”

Još šest dana do završetka nagradne igre “Bazar i Klas na Evropsko vode vas!” – Ostalo je još samo šest dana do završetka posljednjeg kola nagradne igre “Bazar i Klas na Evropsko vode vas!”.  Pravo na učešće u nagradnoj igri ostvaruju svi oni koji do 15. decembra ove godine u poslovnicama Bazar i Klas marketa ostvare kupovinu u vrijednosti od najmanje 10 KM, a u koju ulaze dva označena proizvoda.

Sve dobitnike očekuje više od 420 vrijednih nagrada, a one najvrijednije su putovanja za sedam sretnih dobitnika na Evropsko prvenstvo u rukometu i to u Trondheim na utakmicu Norveška – Bosna i Hercegovina.

«Klas d.d. Sarajevo je od početka vjerovao u uspjeh Rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Bili smo sponzor reprezentacije kada je ostvaren plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a evo nas zajedno sa našim «Zmajevima» i u Norveškoj na Evropskom prvenstvu. Pozivamo naše vjerne kupce da budu podrška našim rukometašima u Trondheimu na utakmici između Norveške i Bosne i Hercegovine. Sedam sretnih dobitnika su naš tim podrške sa tribina. Sretno igračima nagradne igre i sretno našim “Zmajevima!”, izjavila je Belma Agić, direktorica marketinga Klasa.

Javno izvlačenje glavnih nagrada održat će se u UNITIC Bazar marketu 21. decembra u 11,00 sati.

Osim putovanja u Norvešku, sretne dobitnike očekuje čitav niz vrijednih nagrada kao što su pet Samsung LED Smart TV 127 cm, 10 svojeručno potpisanih dresova reprezentacije Bosne i Hercegovine, 40 rukometnih lopti, 80 Bazar i Klas poklon bonova u vrijednosti od 100,00 KM i još toliko u vrijednosti od 50,00 KM, te 200 poklon paketa.

Više informacija na stranici: https://www.klas.ba/2019/10/18/bazar-i-klas-na-evropsko-vode-vas/

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem