Biznis

Još jedna nagrada za sve one koji zajedno sa ZEDOM i kreativcima nastavljaju promovisati male biznise

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Još jedna nagrada za sve one koji zajedno sa ZEDOM i kreativcima nastavljaju promovisati male biznise – Nagradna kampanja „Veseli maj“ koju ZEDA organizuje u saradni s kreativcima traje do kraja mjeseca. Promovišući male biznise i dijeleći nagrade najkreativnijima, ZEDA postiže dvostruki rezultat:

  1. Malim biznisima omogućuje da u kratkom periodu ispromovišu sebe i svoj hobi/posao
  2. Učesnike obraduje neplaniranim poklonom 😊

Tuzlanka Zerina Gegić, direktorica je i dizajnerica u preduzeću ZiZZa d.o.o. koje je osnovala prije nekoliko godina kako bi tržištu predstavila žensku, ručno rađenu obuću. Njen cilj je stvoriti evropski poznat brend, proširiti proizvodnju, edukovati mlade ljude za buduće zaposlenje, plasirati proizvode širom Evrope i kako ističe,  jako bitno- usrećiti  što više žena.

U međuvremenu, uz partnerstvo također sa bh.kompanijom, Zerina je proširila asortiman proizvoda pa kako svi znamo da je uz dobre cipele must have dobra torba, ZiZZa u ponudi ima i torbe.

-„Novi model ZiZZa torbi, pod nazivom Elisa, kombinacija je elegantnog i ženstvenog dizajna sa atraktivnim bojama.

Željeli smo damama ponuditi elegantan model torbi , koji će se dizajnom uklopiti uz sve modele ZiZZa obuće, a koji će ujedno biti praktičan.

Model Elisa se svojim dizajnom i dimenzijama odlično uklapa u dnevne i večernje odjevne kombinacije, a boje kože će doprinijeti atraktivnosti.

Torbe su ručno rađene u bosanskohercegovačkom preduzeću koje ima dugogodišnje iskustvo u izradi torbi. Materijal je najkvalitetnija italijanska koža, dok je postava od platna.

Boje koje su dostupne u prodaji su plava, crvena, narandžasta, žuta i lila.

Uz novu kolekciju torbi u ponudi je dostupan i novi model novčanika Ella, modernog dizajna, praktičnih dimenzija i u bojama koje prate modele torbi.

Trenutno, nudimo 30% popusta na torbe i novčanike u sklopu proljetnog sniženja.

Kao i prethodnih godina u našoj proljetnoj kolekciji je dostupno nekoliko različitih modela cipela i sandala elegantnog i bezvremenskog dizajna, u visokokvalitetnoj koži modernih i atraktivnih boja kože. Svi modeli su ženstveni i lako se mogu iskombinovati uz dnevne i večernje odjevne kombinacije.

Posebno bismo izdvojil modele Lena mule i Elma mule koje su definitvno must have za ovu sezonu kao i neprevaziđene loaferice“ – rekla je Zerina.

ZiZZa brend postoji od 2015. godine,  a vlastitu proizvodnju su započeli 2018., godine.

Artikli su u prodaji putem web stranice Orea Bazaar www.oreabazaar.com, kao i putem Facebook stranice ZiZZa  https://www.facebook.com/zizzashoes/ i Instagram stranice @zizza_shoes https://www.instagram.com/zizza_shoes/?fbclid=IwAR1qX1DHO1G7TTG8Q6o05xMU6HaI1E-AEiZo4uy8ufp_PHAkiZNNi8gPo0Y te u showroomu u Tuzli (15 maj bb, Robna kuća Sjenjak).

ZEDA i ZiZZa učesnicima poklanjaju 5 kupona u iznosu od 50% na kompletnu novu kolekciju (popusti se ne zbrajaju) i kuponi se mogu iskoristiti do 30.6.2020.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:

  1. Ostavite kreativan komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/)
  2. Podijelite post i stavite na public
  3. Lajkajte Facebook stranicu ZiZZa https://www.facebook.com/zizzashoes/

Nagradna igra traje do četvrtka, 29.maja 2020., kada će biti prograšen sretni dobitnik.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno