Posuđeno

Još 19 dana do isteka roka za reprogram!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Još 19 dana do isteka roka za reprogram! Sutra (utorak) se održava sjednica Radnog predsjedništva Gradskog vijeća Zenica Grad na kojoj bi se trebalo razgovarati i o održavanju tematske sjednice o NK Čelik Zenica. Da li je zaista bilo potrebno da se sve ostavlja za zadnji dan, da li se baš uvijek obećanja moraju ostavljati po strani i sa istima manipulirati i ucjenjivati?

Sve što se radi u Nogometnom klubu Čelik gubi smisao ako se klub i dalje bude blamirao sa blokiranim računima. Od svih bosansko-hercegovačkih klubova Čelik je već godinama tamna tačka i onda kada se pokušava to promijeniti i klub odvojiti od gradskih sredstava – nastavlja se sa politikanstvom.

Do nas su došle informacije da sve ovo opstruiraju stručne službe pod kontrolom starog klupskog neprijatelja – i njenih ostataka u institucijama Grada Zenice. Zašto oni koji su potpisali memorandume o pomoći Čeliku u predizbornom periodu kada se obećavalo naširoko građanima Zenice sada šute i tolerišu ovakve opstrukcije? Zašto se Upravni odbor, a koji se nije sastao gotovo mjesec dana, više sekira oko dezena na dresovima i tolerisanju epskih nesposobnosti svog direktora Nuhagića a ne oko budućnosti kluba van njihovog kratkog, i kako stvari stoje, neuspješnog mandata te ne zahtijeva hitno sazivanje sjednice?

Opstanak u ligi nema smisla bez reprograma. Članski model kroz novi statut ne može zaživjeti ako klub ne postoji. Mi ćemo biti ti koji će ponovo ukazati na očito – Čelik se gasi, gušite ga svojim politikanstvom! Zakažite tematsku sjednicu čim prije – sat otkucava, otkucava. A za neke stvari je davno otkucao.

NGG Za Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno