Oglasi

Jonjić: Dug prema Brekalu je veoma važan za stabilizaciju NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik i Slavko Brekalo postigli su sporazum o isplati dugovanja i zenički klub će bez problema odigrati meč protiv Famosa u okviru Druge lige FBiH, grupa Centar.

Povodom cijele situacije zenički klub je danas održao press konferenciju na kojoj se prisutnim medijima prvi obratio čan Upravnog odbora NK Čelik, Robert Jonjić.

Jonjić je govorio o dugovanjima prema Brekalu i objasnio cijelu situaciju, gdje je naglasio kako je dug prema Brekalu bitan korak prema stabilizaciji Čelik, obzirom da je Brekalo bio jedan od igača sa najvećim potraživanjima.

Press možete pogledati u narednom video prilogu, tačnije šta je sve rekao Jonjić vezano za sučaj Brekalo.

Nakon Jonjića, medijima se obratio i v.d. direktor NK Čelik, Emir Čerim.

Čerim je naglasio još jednom kako uspjeh Čelika, tačnije put prema uspjehu zavisi od gradonačelnika Zenice, a u narednom videu pogledajte također i press gospodina Čerima.

Riječ je imao i trener zeničkog kluba Pavle Skočibušić koji je govorio o igračkom kadru, ali i kako se trenutna situacija odražava na igrače u klubu.

Čelik je zbog velikih finansijskih problema iz prethodnih godina morao da se vrati u najniži rang takmičenja bh. fudbala, a u prvoj sezoni su odmah uspjeli da se plasiraju u viši rang.

Nakon četiri odigrana kola ove sezone zenički tim je na četvrtom mjestu tabele sa sedam osvojenih bodova.

Autor: D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno