Zabava

“Johnny English – PONOVO U AKCIJI” – u kinima od 20. septembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Johnny English – PONOVO U AKCIJI” – u kinima od 20. septembra – Zadovoljstvo mi je da vam ispred distributerske kuće Una Film predstavim prvi trailer za urnebesnu akcionu komediju “JOHNNY ENGLISH – PONOVO U AKCIJI” (JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN), a koja u BiH kina stiže 20. septembra 2018. godine.

Trailer pogledajte na sljedećem linku:

JOHNNY – PONOVO U AKCIJI je treći nastavak priče o Johnniju Englishu, sa Rowanom Atkinsonom u glavnoj ulozi, koga ćemo ponovo gledati kao voljenog nespretnog tajnog agenta. Nova avantura počinje kada se nakon internet napada otkriju identiteti svih tajnih agenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući Johnniya Englisha kao posljednju nadu tajne službe. Nakon što je primoran da se vrati iz penzije, English prvo kreće u misiju u kojoj mora da pronađe hakera koji je izvršio ovaj napad. Kao tajni agent stare škole, na Johnnyju je da prevaziđe izazove modernih tehnologija kako bi misija bila uspješna.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno