Info

Jeste li primijetili nove opcije u Facebook Messengeru?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jeste li primijetili nove opcije u Facebook Messengeru? – Vjerovatno je da ste proteklih dana ažurirali svoju aplikaciju Facebook Messenger, a osim osvježenog izgleda – ova kompanija donijela je i nekoliko novih opcija svim korisnicima.

Opcije bi se mogle svidjeti mnogim korisnicima, a plan Facebooka jeste da od svih svojih komunikacijskih alata napravi veliku mrežu.

Evo najnovijih promjena:

  • Korisnici sada mogu organizovati zajedničko gledanje video sadržaja pomoću opcije dijeljenja ekrana. Dovoljno je organizirati “sobu” u Messengeru, pozvati prijatelje i potom podijeliti svoj ekran s njima;
  • Proširene su i reakcije na poruke tako da sad korisnici sami mogu dodati emotikone koje najčešće koriste i jednostavnim dvostrukim pritiskom na poruku zalijepiti rekaciju koju su ranije odabrali;
  • Dodatno je moguće prilagoditi i izgled “naljepnica” odnosno “stickera” koje korisnici šalju u porukama te tako još bolje i lakše izraziti svoj stav i raspoloženje;
  • Moguće je i promijeniti pozadinu na svakom chatu te tako izbjeći situacije u kojima u krivi chat upišete (i pošaljete) poruku.

Promjene koje Facebook polako uvodi na svoje platforme za razmjenu poruka (Instagram, Messenger i WhatsApp) zapravo je polagano spajanje tih platformi u jednu veliku komunikacijsku platformu.

Već je ranije započelo spajanje platformi zahvaljujući kojem korisnici mogu komunicirati jedni s drugima, bez obzira koriste li Instagram ili Facebook Messenger, prenosi Zimo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno