Info

Jednoipogodišnjoj Amini Doglod potreban je novac za liječenje u Turskoj

Jednoipogodišnjoj Amini Doglod potreban je novac za liječenje u Turskoj – Amina Doglod iz Zenice ima posebnu vrstu anemije zbog koje mora na dodatne pretrage i liječenje u grupaciju Acibadem u Turskoj.

Na osnovu nalaza koji su do sada rađeni u BiH prijedlog ljekara iz Acibadem ustanove je da urade krvne testove, biopsiju, patologiju i procjenu koštane srži i pregled kod hematologa.

Za navedene procedure potrebno je prikupiti 10.000 eura kako bi Amina dobila dijagnozu i plan liječenja.

Amini će prije odlaska u Tursku biti urađena magnetna rezonanca nakon koje ćemo dobiti potpunije informacije o planu liječenja te bi početna cifra mogla biti drugačija.

Amina Doglod, djevojčica od 18 mjeseci, treba na liječenje u Tursku Amina Doglod iz Zenice ima posebnu vrstu anemije…

Gepostet von Vildana Pojskić am Montag, 13. Juli 2020

S obzirom da su djevojčicini roditelji nezaposleni bit će potrebno prikupiti i sredstva za putne troškove i troškove boravka u Istanbulu.

Aminin otac Šeherzudin je demobilisani borac Armije RBiH.

Za pomoć u prikupljanju novca za Aminino liječenje Humanitarno Udruženje Sreća iz Zenice ustupa humanitarni broj 090 291 030 dostupan za korisnike Bh Telecom mreže, a putem poziva donirate 2KM.

Ovu akciju možete podržati i uplatom na račun Udruženja Sreća: 1995120021874431 ili putem Paypala paypal.me/HUSrecaZenica uz napomenu “za liječenje Doglod Amine”.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem