Biznis

Javni poziv zeničkim preduzećima za iskazivanje interesa za prezentovanje proizvoda u showroomu “Centra za poduzetnike i investitore”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Javni poziv zeničkim preduzećima za iskazivanje interesa za prezentovanje proizvoda u showroomu “Centra za poduzetnike i investitore” – Pozivaju se zenička preduzeća koja žele zajedno sa drugim preduzećima prezentovati svoje proizvode u „Centru za poduzetnike i investitore“ (BusinessPoint Zenica) koji je smješten u zgradi Agencije ZEDA, a koji ZEDA uspostavlja u saradnji s partnerima, Gradom Zenicom i Udruženjem poslodavaca Zenica.

Ovaj projekat, čija je ukupna vrijednost  201.028,14KM kofinansira Evropska unija u okviru zajedničkog programa  Evropske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj, EU ProLocal u iznosu od 160.150,14KM.

S obzirom da će Centar često posjećivati investitori, poduzetnici i svi oni koji su zainteresovani za saradnju, nova partnerstva, kupovinu i sl., showroom će omogućiti zeničkim privrednicima da na jednom mjestu zajednički predstave svoju kompaniju i proizvode.

Svi zainteresovani mogu dostaviti:

  1. proizvode i
  2. kataloge te druge vrste promotivnog materijala

Ukoliko želite biti dio ove zajedničke priče, kontakt osobe u Agenciji ZEDA su:

Sanel Ibrić, 032 445 630, 061 410 105;  [email protected] i

Ajna Dedić, 032 449 410, 061 757 980; [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno