Biznis

Javni poziv fizičkim i pravnim licima, vlasnicima poslovnih prostora/zemljišta i hala koje žele izdavati ili prodati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Javni poziv fizičkim i pravnim licima, vlasnicima poslovnih prostora/zemljišta i hala koje žele izdavati ili prodati – Na jedanaestoj sjednici Privrednog savjeta Grada Zenice, održanoj 27. marta 2018. godine, jedan od zaključaka bio je raspisivanje javnog poziva fizičkim i pravnim licima, vlasnicima hala i poslovnih prostora/zemljišta radi uvršavanja u katalog dostupnih hala i poslovnih prostora/zemljišta te eventualne prodaje ili izdavanja. Do ovog zaključka se došlo na osnovu iskazanih potreba od strane investitora koji svakodnevno kontaktiraju Grad Zenicu i Agenciju ZEDA te izražavaju potrebu za iznajmljivanjem ili kupovinom hala i poslovnih prostora/zemljišta.

Ovim putem, u cilju podrške razvoju poduzetništva u gradu Zenici, Zenička razvojna agencija ZEDA provodi istraživanje o raspoloživim poslovnim prostorima/zemljištu u gradu Zenici. Kako već imamo informacije vezane za prostore/zemljište u vlasništvu Grada, upitnik se bazira na privatne poslovne prostore/zemljište za različite privredne djelatnosti.

Cilj upitnika je prikupiti informacije vezane za gore navedene prostore/zemljište, kako bismo imali jasan uvid u trenutno brojno stanje raspoloživih prostora/zemljišta, kao i informacije vezane za iste (površina, namjena itd.), za slučaj potrebe ponude poslovnih kapaciteta domaćim ili stranim investitorima.

Ukoliko želite da imamo podatke o Vašem poslovnom prostoru/zemljištu koji biste bili spremni dati pod zakup, molimo ispunite kratku formu klikom OVDJE. Kako bismo imali što bolji uvid u izgled i namjenu prostora/zemljišta, molimo da uz upitnik dostavite i nekoliko fotografija Vašeg prostora/zemljišta.

Upitnik i fotografije dostavljajte na: [email protected]; kontakt osoba je Velida Abazović; 032 445 – 833/Agencija ZEDA.

PREUZMITE UPITNIK OVDE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno