Politika

Javna tribina SDP BiH – Plan 10

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Javna tribina SDP BiH – Plan 10 – U skladu sa Planom izrade Izbornog programa SDP BiH za Opće izbore 2018.godine (Plan 10), Socijaldemokratska partija BiH nastavlja sa organizovanjem javnih tribina u kantonalnim i regionalnim organizacijama SDP BiH i u toku januara 2018. godine.

Javna tribina u KO SDP BiH ZDK i GO SDP BiH Zenica, održat će se u četvrtak, 11.01.2018. godine, u velikoj sali SDP BiH Zenica, sa početkom u 18:00 časova.
Na ovoj tribini prisutnima će se obratiti predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, Nermin Nikšić, zastupnici/ce sa državnog i entitetskog nivoa, rukovodstvo SDP BiH, kao i predsjednici KO SDP BiH ZDK i GO SDP BiH Zenica.

Tribina je otvorena za javnost i svi prisutni će imati priliku pismeno postaviti pitanja na koja će Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić dati odgovore tokom završnog obraćanja.

Dobrodošli!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno