Info

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o turizmu FBiH i boravišnoj taksi FBiH

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o turizmu FBiH i boravišnoj taksi FBiH
Javna rasprava o Nacrtu Zakona o turizmu FBiH i boravišnoj taksi FBiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o turizmu FBiH i boravišnoj taksi FBiH- Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH i Dom naroda Parlamenta Federacije BiH su zaključcima prihvatili Nacrt Zakona o turizmu Federacije BiH i Nacrt Zakona o boravišnoj taksi Federacije BiH i zadužili Vladu Federacije BiH da organizira i sprovede javnu raspravu za izradu prijedloga oba zakona.

S tim u vezi, Federalno ministarstvo okoliša i turizma i Ministarstvo za privredu Zeničko-dobojskog kantona pozivaju sve zainteresovane subjekte iz oblasti turizma da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o turizmu Federacije BiH i Nacrtu Zakona o boravišnoj taksi Federacije BiH koja će se održati u Zenici, dana 06.03.2017. godine (ponedjeljak) sa početkom u 1200 sati u zgradi Vlade Zeničko-dobojskog kantona, Sala 301, Kučukovići broj 2, Zenica.

S obzirom da se radi o nacrtima zakona kojima bi se uspostavila zakonska regulativa u oblasti turizma, molimo vas da se odazovete ovom pozivu i date svoj doprinos što kvalitetnijem pristupu donošenja navedenih propisa.

Tekst Nacrta oba zakona može se preuzeti na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma  www.fmoit.gov.ba

Pozivaju se svi zainteresovani subjekti da svoje sugestije, primjedbe i prijedloge na tekst Nacrta oba zakona (pojedinačno očitovanje) dostave i na e-mail: [email protected] ili pisanim putem na adresu: Federalno ministarstvo okoliša i turizma, 71000 Sarajevo, Marka Marulića br. 2.

Ministarstvo za privredu



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno