Košarka

Jan Bulajić upisao prve poene za seniore Igman Burcha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Igman Burch upisao je novu pobjedu u A1 ligi. Na svom terenu Ilidžanci su uvjerljivo porazili ekipu Visokog rezultatom 108:59.

“Od početka utakmice naša ekipa nametnula je svoj ritam, na koji nisu mogli odgovoriti gosti iz Visokog. Najefikasniji u našem timu bili su Đaltur 18, Ramić 16, Džafic 12, Fazlić 11, Bešovic 10 poena. Svoj debi za seniorsku ekipu upisao je Mahir Đulić 7 poena, a svoje prve poene za seniorsku ekipu upisao je i Jan Bulajić 6 poena. Ekipi Visokog se zahvaljujemo na fer i korektnoj igri, te im želimo puno sreće u nastavku prvenstva. Naredno kolo naši seniori gostuju ekipi Konjica”, saopšteno je iz Igman Burcha.

Jan Bulajić je rođen u Zenici 2007. godine, a u septembru 2022. je zbog upisa srednje škole svoju karijeru nastavio u ekipi Burcha.

Bulajić je u Zenici igrao godinama za ekipu KK Kengur Zenica, s kojom je bio predpionirski prvak i kadetski viceprvak BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno