Zločini

Jalimamov put: Krađa iz stana, Blatuša – pronađena droga

Foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jalimamov put: Krađa iz stana, Blatuša – pronađena droga – Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U ulici Jalimanov put, izvršena je teška krađa u stan vlasništvo lica Š.Z. iz Zenice. Tom prilikom iz stana je otuđen određen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I, te se poduzimaju mjere i radnje na otkrivanju izvršioca ove teške krađe.

U ulici Blatuša, izvršenim pregledom policijski službenici su kod lica Š.A. iz Zenice pronašli praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada a sporna materija je oduzeta i bit će predmet potrebnih vještačenja.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se trinaest saobraćajnih nezgoda, u kojim je jedno lice zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno