Zločini

Jalimamov put: Iz stana ukradeni dva laptopa, tablet i zlatni nakit

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jalimamov put: Iz stana ukradeni dva laptopa, tablet i zlatni nakit – Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U ulici Jalimamov put, od strane nepoznatog lica je izvršeno krivično djelo teške krađe u stan vlasništvo lica S.M., iz Zenice. Tom prilikom su otuđena dva laptopa, jedan tablet i neutvrđena količina zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od stane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I Zenica, te su poduzete mjere na rasvjetljavanju i dokumentovanju izvršene teške krađe.

U ulici 4. juli u Kaknju, od strane nepoznatog lica je izvršeno krivično djelo oštećenje tuđe stvari, kojom prilikom je razbijeno prednje i zadnje vjetrobransko staklo i bočna lijeva stakla na putničkom motornom vozilu marke “Renault Scenic”, registarskih oznaka J06-K-222, vlasništvo lica M.E., iz Kaknja, koje je bilo parkirano u dvorištu ispred kuće vlasništvo istog. Od strane policijskih službenika Policijske stanice Kakanj su poduzete mjere na rasvjetljavanju izvršenog krivičnog djela.

Na području Kantona dogodilo se osamnaest saobraćajnih nezgoda, u kojim su četiri lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno