Info

Izvučeni dobitnici nagrada ramazanskog kviza “Saznaj i nauči o Islamu”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvučeni dobitnici nagrada ramazanskog kviza “Saznaj i nauči o Islamu” – U prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Zenica obavljeno je javno izvlačenje imena dobitnika nagrada u Ramazanskom kvizu “Saznaj i nauči o Islamu“, kojeg je RTV Zenica emitovala u okviru Ramazanskog programa a u organizaciji Medžlisa Zenica koji je ujedno i pokrovitelj kviza.

Prvu novčanu nagradu u iznosu od 300 KM osvojila je Merima Skopljak iz Poratja kod Zenice. Druga nagrada u iznosu od 200 KM pripala je Ilmi Hrustić iz zeničke ulice Prvomajska, a treća od 100 KM otišla je u ruke Jasmini Ćukle iz zeničke ulice Goraždanska.

Izvučena su imena i dobitnika deset utješnih nagrada: Vardo Zumra iz Briznika, zatim Tesnim Efendić sa Bilmišća, Ahmed Ćukle iz Goraždanske ulice, Sidika Mahmić, također iz Goraždanske ulice, Naim Rešić iz Šerića, Vardo Fadila iz Briznika, Alma Smriko iz ulice Zmaja od Bosne, Mirzada Ćukle iz Goraždanske ulice, Melisa Begić iz Slapnice kod Kakanja, i Amna Aličehajić iz Nemile.

Koverte koje su sadržavale netačne odgovore nisu uzete u razmatranje. Sretni dobitnici nagrade mogu preuzeti već od ponedjeljka u prostorijama Medžlisa Zenica, a najkasnije u narednih petnaest dana. U slučaju da osvojena nagrada ne bude preuzmeta u roku od 15 dana od dana objave, ista ostaje u fondu nagrada kviza i prenosi se u sljedeći kviz Medžlisa IZ Zenica. Nagrade se mogu preuzeti isključivo pod uslovom da su navedeni lični podaci tačni.
Uz zahvalu svima koji su pratili Ramazanski program RTV Zenica i učestvovali u ovom kvizu, te čestitke sretnim dobitnicima, evo još nekoliko napomena iz Propizicija kviza: Nagrade će dobiti izvučeni učesnici čijih je svih 30 odgovora tačno, te da su odgovori stigli blagovremeno, zaključno sa 26.05.2020. godine.

Izvlačenje dobitnika nagrada obavljeno je pred tročlanom komisijom, koju su činili hafizi dr. Safet ef. Husejnović, hfz. Amir ef. Kaknjo, i mr. hfz. Ishak ef. Efendić. Video sa izvlačenja pogledajte na facebook stranici Medžlisa Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno