Nesreće

Izvršen uviđaj na mjestu nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba

Izvršen uviđaj na mjestu nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba – Dana 19.01.2019. godine, u 19,55 sati, dežurna služba Policijske stanice Crkvice u Zenici je obaviještena od strane Službe hitne medicinske pomoći Zenica, da je u ulici Aleja Šehida, na punktu službe održavanja firme DD “Dobojputevi” Doboj Jug, došlo do nesretnog slučaja kojom prilikom je jedno lice smrtno stradalo.

Odmah nakon zaprimljene prijave, na lice mjesta je upućena patrola policije koja je potvrdila tačnost zaprimljene prijave i koja je obezbijedila lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe Policijske uprave I u Zenici. Izvršenim uviđajnim radnjama, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilašva Zeničko-dobojskog kantona, utvrđeno je da je u ovoj nesreći smrtno stradalo  lice R.J., rođeno 1961. godine, iz Zenice, koje nije uposlenik navedene firme.

Tijelo smrtno stradalog je prevezeno u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica gdje će danas, po nalogu dežurnog tužioca, biti izvršena obdukcija kako bi se utvrdili uzroci smrti lica.

Odsjek za odnose sa javnošću, analitiku i planiranje Uprave policije MUP-a ZDK

 

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem