Nogomet

Izvještaj o prihodu od ulaznica za utakmice protiv NK Široki Brijeg i FK Mladost DK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvještaj o prihodu od ulaznica za utakmice protiv NK Široki Brijeg i FK Mladost DK – Nakon dvije domaće utakmice zaredom u BH Telecom Premijer ligi BiH, NK Čelik Zenica obavještava svoje članove i javnost u sklopu transparentnog poslovanja da je za utakmicu, koja se igrala 22. aprila 2017. godine protiv NK Široki Brijeg na stadionu Bilino polje, prodao 1.669 ulaznica, a prihod od istih iznosi 7.020 KM. Takođe, utakmici su prisustvovali vlasnici sezonskih i polusezonskih ulaznica, te su brojači zabilježili da je kroz kapije stadiona prošlo 1.642 gledatelja, a kada uz navedene podatke uzmemo u obzir vlasnike VIP članskih kartica, omladince NK Čelik i djecu do 12 godina, koja ne plaćaju ulaz onda možemo sumirati da je utakmici prisustvovalo cca 2.000 gledalaca.

S druge strane, na utakmici našeg kluba na Bilinom polju protiv FK Mladost Doboj Kakanj koja je odigrana 29. aprila 2017. godine, prodane su 643 ulaznice, te prihod od istih iznosi 3.006 KM, dok su brojači zabilježili da je na stadionu prisustvovao 691 gledatelj. Ako uzmemo u obzir vlasnike VIP članskih kartica i djecu do 12 godina, koja ne plaćaju ulaz onda možemo zaključiti da je na stadionu bilo prisutno nešto više od 700 gledalaca.

Pozivamo sve navijače i simpatizere da prisustvuju sljedećoj utakmici protiv NK Metalleghe BSI, koja se igra u subotu, 13. maja 2017. godine, te da svojim dolaskom podrže rad kluba, jer djelom se pokazuje ljubav prema NK Čelik!

nkcelik.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno