Info

Izviđački kamp “Ljeto pod zvijezdama”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izviđački kamp “Ljeto pod zvijezdama” – 38 štićenika iz JU DOM I PORODICA Zenica, u pratnji 15 vaspitača i osoblja, došli su u izviđački kamp na Boračkom jezeru, da se zabave, druže i dožive avanturu uz volontersku podršku više od 20 animatora i osoblja Saveza izviđača grada Zenica.

Drugi dan kampa posjetio nas je generalni direktor Arcelor Mittala gdin. Biju Nair i g-đa Azra Sivro direktorica odjela za okoliš i društvenu odgovornost i QM, te delegacija
JU DOM PORODICA koji su svojim štićenicima uručili simbolične paketiće, uz podršku izviđačkih drugova iz zeničkog tabora.
Razne radionice, igre i takmičenja, savladavanje adrenalinskog parka i učestvovanje u obuci rukovanja lukom samo su neke od ktivnosti koje će štićenici doma sa izviđačima iskusiti u narednih 5 dana. Druženje pod nazivom LJETO POD ZVIJEZDAMA završava 2.7., a mi se nadamo da ćemo ubuduće biti od pomoći našim drugovima iz JU DOM PORODICA.

Zahvaljujemo se Arcelor Mittalu na podršci ovakvim aktivnostima kao i Gradu Zenici što nam je omogućio da napravimo prostor po mjeri i željama djece u našem prelijepom izviđačkom centru.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno