Zenica

Izviđači Zenice započeli obnovu ograde, klupa i igrališta Dom porodice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izviđači Zenice započeli obnovu ograde, klupa i igrališta Dom porodice – U dvorištu JU `Dom porodica` počela je prva aktivnosti u okviru ljetnog volonterskog mirovnog interetničkog kampa u sklopu projekta „Glasnici budućnosti“ podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH i Grada Zenica, koja se odnose na uređenje dvorišta i igrališta, farbanje ograde i klupa pomenute ustanove.

Aktivnost je okupila 39 izviđača koji su ostvarili 78 volonterskih sati i pripremili teren za nastavak u petak, kada nam se pridružuje prijateljski odred iz Prijedora OI „Dr. Mladen Stojanović“, štičenici ustanove “Dom porodica” te pripadnici specijalne policijske jedinice Zenica.

Ovim putem Savez izviđača grada Zenica zahvaljujemo se sponzorima Pero doo Zenica i Helios – Zvijezda lakovi, na donaciji za ovu aktivnost.

Emir Serdarević/SIGZe



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno