Biznis

Izraelska konsultantica pružila stručnu pomoć zeničkim privrednicima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izraelska konsultantica pružila stručnu pomoć zeničkim privrednicima – Danas, 11. maja 2018. Godine, Agencija ZEDA u saradnji sa Seco Enterpreneurship Programom (podržanog od strane Swisscontact-a) organizovala je stručnu podršku i pomoć lokalnim preduzećima u sljedećim segmentima:

Uvid u tržište i analiza tržišta:

– analiza tržišta i analiza tržišnog udjela, procjena tržišta, analiza trendova, benchmarking, profiliranja industrije/preduzeća/korisnika.

Konkurentna inteligencija i analiza konkurencije:

– profiliranje konkurenata i procjena proizvoda, konkurentno okruženje.

Digitalni marketing:

– upravljanje projektima marketinga, SEO-a, SEM-a, SMM-a i društveno slušanje

Konsultacije je držala Maria Nemenman, ekspert za istraživanje tržišta i konkurentne inteligencije, porijeklom iz Tel Aviva/Izrael, u prostorijama Impulsnog kreativnog centra Agencije ZEDA.

Svaki od privrednika je imao pojedinačni sastanak sa Mariom u trajanju od jednog sata, kako bi se razgovor što više fokusirao na probleme i izazove s kojima se subjekti susreću. Ovom prilikom Maria je odgovorila na pitanja zainteresovanih privrednika i dala svoje savjete za unaprjeđenje njihovog poslovanja.

Agencija ZEDA će nastaviti saradnju sa Seco Enterpreneurship Programom i obezbijediti čitav niz podrške za dalji razvoj naši MSP. Za više informacija o narednim sličnim aktivnostima pratite nas putem našeg web sajta (www.zeda.ba) i društvenih mreža.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno